donderdag 6 december 2012

#207/365 ... en weer verder

Nee hoor, ik ben niet gestopt, hoor! Het waren effentjes roerige tijden in huize inhaalslag, zodat er wat minder werd opgeruimd - iedere keer een klein beetje, tussen de bedrijven door - , en het bloggen helaas even net teveel voor me was. Maar ik merk wel dat het beter gaat mét bloggen. Nu is dus Sinterklaas goed en wel achter de rug. En aan de bizarre overuren van de Patriarch komt hopelijk binnen zeer kort ook een einde. En we zullen hopen dat dochter 1 + 2 gauw weer helemaal hersteld zijn van de heersende griep (waar vooral dochter twee een knipperlicht-infectie van leek te hebben). Dus er is weer land in zicht en ik roep: we gaaaaan ervoor, we gaan dooooor.

Hier een korte samenvatting van de ongeblogde kastjes van de afgelopen tijd:

- de zomerdekbedden zijn (eindelijk) op zolder (en we kunnen de twee stoelen in de slaapkamer weer gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: onze kleren)
- een hele tas verkleedkleren (die wij alleen in de zomer nodig hebben) zijn op zolder
- een hele doos met oude foto's is uit de woonkamer naar de overloop gegaan
- een mapje op de PC is weer netjes
- mijn diverse inboxen maak ik regelmatig helemaal leeg (!) en mijn nieuw systeem waarbij ik lopende zaken in het mapje lopende zaken stop werkt ook Hooray (- dit is echt een milestone, hoor)
- de papieren (zou eigenlijk in een horror-schrijfletter moeten worden geschreven) heb ik alweer twee keer doorgevlooid, en is nog steeds op "niet-vanzelf-omvallende-stapelhoogte" (dit is al echt heel goed voor mijn doen, ook al zeg ik het zelf ☺)
- ik heb de bijkeuken alweer een aantal keren "getweaked" (en het mag alweer, maar dat even terzijde...)


Dus we gaan er weer vol tegenaan. En ook snel effe kijken hoe het met mijn medestanders gaat...3 opmerkingen:

Hey, wat leuk! Een reactie!!