zondag 4 november 2012

#202/365 Meer knopen en stapelbare dozen

Toen ik de knopenpotjes trots aan de Patriarch liet zien, vond hij het ook meteen een leuke manier van bewaren.
Leuk toch, al die potjes in het raam? Eigenlijk zouden ze aan de zonkant van ons huis moeten staan. Maar daar hebben we jammer genoeg geen vensterbank...


En hij vroeg terloops, of ik ook het hele koekblik vol met knopen al over de potjes had verdeeld.


oeps, vergeten.
Dit koekblik... En nee, die was ik compleet vergeten. Dus nog een keertje dochter 1 erbijgehaald, en we gingen verder. Helaas hebben wij iets teveel knopen voor het potje "bruin". (Ik moet binnenkort weer eens appelmoes op het menu zetten, dan hebben we weer een lege pot, en dan maken we de verdeling lichtbruin en donkerbruin...)

schoenendozen
Ondertussen ben ik bij de plaatselijke schoenenwinkel geweest, en heb om schoenendozen gevraagd. En ja, die hadden ze. Joepie! Ik kwam erachter, dat ik een heleboel dingen in tassen en in open bakken bewaar. En dan is het geen wonder dat ik nooit iets terugvindt. En het is ook nog eens niet handig. Laatst liep er een kind tegen zo'n bak aan, en toen lagen alle spullen op de grond... En nu heb ik bedacht, dat ik deze dingen gewoon  "stapelbaar" wil bewaren.

voila - dit is 
De attente lezer zal het niet ontgaan zijn, dat ik het steeds over die stoffenstapels heb, die nog weggesorteerd moeten worden, en dat dat steeds maar niet gebeurd. Dat klopt, ik stel het namelijk steeds uit. Maar nu ik de knopen, en de "losse tassen-zooi" heb aangepakt, heb ik - soort van - een klein beginnetje met die drama-hoek gemaakt. Met het idee, dat ik dan - morgen of zo - echt aan de slag ga ermee.

To be continued!

1 opmerking:

  1. Staat leuk al die potjes zo bij elkaar.

    Ik gebruik ook schoenen(laarzen)dozen om naai-/ haak- en breiprojecten in te stoppen, blijft het ook lekker stofvrij en ik plak er een stikker op met wat er in zit, geen post-it, want die raak ik op een of andere manier altijd weer kwijt :(

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!