dinsdag 20 november 2012

#204/365 Weg met die wol

Deze zak met wol heb ik ooit van iemand gekregen. Een heleboel bolletjes van dezelfde kleur en merk. Maar het is 100 % polyester, en daar kies ik uiteindelijk bijna nooit voor.

En het staat maar op de overloop te staan.... Maar nu geef ik het aan iemand anders, die er volgens mij heel erg blij van wordt (en die geen bezwaar heeft tegen polyester, dat scheelt (-: ).

En ik heb beide stoelen in de kamer leeg gemaakt. Hoera! Daar stonden namelijk nog allemaal schoenendozen vol met producten. Die heb ik nu in de kast gezet, nadat mijn breispullen verhuist zijn naar de slaapkamer.

Er zit weer een grote uitsorteerklus aan te komen: Alle wol en stoffen die boven in de kast zitten... De eerstvolgende keer dat ik in goede wegdoe-vorm ben (dat is als de kinderen ergens logeren zijn EN ik direct daarna iemand met auto ter beschikking heb die de ongeliefde spullen afvoert.)

Nou dan is die zak met wol een goed opwarmertje, toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!