woensdag 12 december 2012

Hoe overleef je kerst in tijden van crisis... ? 16 geweldige tips...

Van opruimen is hier de laatste tijd niet veel van gekomen. De kinderen waren een paar keer ziek - en dan ook nog allebei tegelijk. (Het schijnt te heersen). Maar met beide dames thuis heb ik hier echt een rien-ne-va-plus... En juist nu heb ik het zo druk.

Maar ik heb wel een paar handvaten hoe ik de kersttijd doorkom zonder enorm te moeten stressen of al te grote uitgaven. En dat wil ik graag met jullie delen:


Volgend weekend komt er weer een beetje lucht om verder op te gaan ruimen. Maar eerst ga ik een paar van bovengenoemde tips in de praktijk brengen, - te beginnen met stevig snoeien in mijn to-do-lijsten...

I'll be back! 

2 opmerkingen:

  1. leuk, dankjewel voor het delen! alvast hele fijne dagen gewenst, geniet ervan! en tot gauw.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, ik lees al een tijdje mee en heb besloten om nu even te reageren. Bedankt voor de tips ! En ik zal inderdaad ook eens stevig snoeien in mijn to-do-lijst.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!