woensdag 25 maart 2015

#294 Garderobehaken

Dit is de 2e plek in huis, waar wij jassen ophangen: in de bijkeuken. Superhandig om hier de jas op te hangen als je achterom komt. Op de foto ziet het nog niet eens zo verkeerd uit. Maar in het echt kun je bijna de bijkeukendeur niet meer openen.
 
Dus de wasknijperdingen heb ik weer aan het wasrek gehangen, de fleecejack waar die hoort, in de kledingkast. De lange jas aan de 'hoofdkapstok' in de hal. Dan was er nog een kinderjas. Een superluxe nieuwe kindermantel zelfs, met een nepbont rand aan de capuchon. Een "krijgertje", maar mijn kinderen vonden'm niks. Ik dacht ik zet'm op marktplaats, maar voordat het zover was, kwam de ritsrunner tussen het scharnier van de deur. Tja, en er een nieuwe rits inzetten om hem vervolgens - misschien - te kunnen verkopen via Marktplaats... Dat gaat zelfs mij te ver. Die jas ging ook in de zak voor het Leger des Heils. Ook een tweede kinderwinterjack kwam niet meer door de keuring.
 
 
Garderobehaken before - de na foto moet ik nog maken
 
 
Samen was het een vuilniszak vol - winterjassen hebben bestwel volume. Toch weer wat bereikt.
 
 
 
 

 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk gevoel is het toch om een volle vuilniszak je huis uit te kunnen zetten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!