dinsdag 22 oktober 2019

We gaan verder...


Ik weet het... Het is een hele tijd geleden. En ik pak de draad weer op. We gaan verder met frisse moed... Het is even kijken hoe de Blog ook alweer werkt. Geen idee of de 'community', het clubje van dappere opruimers die mij met hun fantastische, lieve en positieve en begrijpende commentaren zo vaak een hart onder de riem staken hier nog bestaat. Wordt er nog wel geblogd? Geen idee... Maar anders schrijf ik gewoon voor mezelf.
Vandaag gingen er iig 6 vuilniszakken vol oude kleding en alle soorten  huishoudtextiel de deur uit. Die zijn nu onderweg naar de kringloop. Een grote verhuisdoos staat klaar om naar het goede doel gebracht te worden. Een groter ding zet ik zo op marktplaats.

3 opmerkingen:

 1. Top, wij gaan verhuizen en ik wil alleen de spullen verhuizen waar ik gelukkig van word. Ik ga dit weekend zeker een paar ritten naar de kringloopwinkel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is volgens mij de goede instelling! Ik wens je heel veel succes!!

   Verwijderen
 2. Ik zie je opeens verschijnen in mijn blogrol-leeslijst! O wat is het lang geleden dat ik iets van je gehoord heb. Hoe gaat het met je? Hoe ziet je leven er nu uit? en wat is de aanleiding om weer een 'inhaalslag' te maken. Oke, je hoeft niet te antwoorden als je niet wilt. Maar ik ben oprecht benieuwd hoe het met je is.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!